Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής (30/10) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, στο πλαίσιο ελέγχου στην εμποροπανήγυρη του Δήμου Λεβαδέων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να εργάζεται ως μικροπωλητής χρησιμοποιώντας άδεια που είχε εκδοθεί στο όνομα άλλου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση ενδύματα – προϊόντα απομίμησης γνωστών εταιρειών, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά.
Συνολικά κατασχέθηκαν 2.321 απομιμητικά εμπορεύματα, τα οποία έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών, ενώ το εκτιμώμενο παράνομο οικονομικό όφελος από την πώλησή τους ξεπερνά τις 13.000 ευρώ.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βοιωτίας, με έδρα τη Λιβαδειά.
